Snel en goed Nederlands leren?> VU-NT2
Snel en goed Nederlands leren?

Is Nederlands niet uw moedertaal? Maar wilt u het graag (beter) leren spreken en verstaan, schrijven en lezen? Dan bent u bij VU-NT2 van harte welkom om Nederlands als tweede taal (NT2) te leren. U kunt bij ons het hele jaar terecht. Van september tot en met juli bieden wij dag- en avondcursussen en Staatsexamentraining aan. In augustus is er een zomercursus.

Sluiten NT2 Academy
Masterclass of incompanytraining?> VU-NT2
Masterclass of incompanytraining?

Wilt u een leermiddel, materiaal of methodiek ontwikkelen? Behoefte aan advies over inburgering of alfabetisering? Onderzoek doen naar het effect van taaltrajecten? VU-NT2 Expert heeft de kennis, kunde en ervaring in huis voor het oplossen van vraagstukken op het gebied van taalontwikkeling en taaldidactiek. Op academisch niveau en praktisch toepasbaar.

Sluiten VU-NT2 Expert
Nieuwe methodiek ontwikkelen? > VU-NT2
Nieuwe methodiek ontwikkelen?

Wilt u een opleiding volgen tot docent NT2? Zoekt u een praktijkgerichte training om uw lespraktijk te verbeteren of deskundigheid in de organisatie te bevorderen? Kijk dan bij de VU-NT2 Professional voor ons opleidingsprogramma. Wij ontwikkelen ook incompanytrainingen of workshop op maat. Visitaties en assessments behoren eveneens tot onze expertise.

Sluiten NT2 Professional
Everyday Dutch op zaterdag Direct inschrijven bij NT2Learn Dutch. Click here for English.

spamfuik@vu.nl